Vill ha Kameran!!!

Hej, idag var jag hos Karro det gick sådär. Det blåste så jävla mycket idag så hon va ofokuserad och något fattades men det va ändå kul, fast det som gick mycket bra va sjänkelvikningarna. Dem blev as bra! :3
Hon är inte det minsta svullen längre! Och hon har bytt hage! Så nu slipper jag den leriga!
Men jag har inte än ända bild att lägga upp... Jag lånade ut min kamera till min faster, och jag skulle fått den i onsdags, men hon e som hon e... -.- ska ringa henne snart. Ska aldrig mer låna ut min kamera till henne igen!
PUSS
fint väder i dag i alla fall! (tagen med ipaden)


Hej

Hej!!!!!! :D :DDDDDDDDD
Min matlåda!! :DDDDD
:D
//Tessan ;)))))))))))€))


Trött och sliten, och så liten! :3

Hej! Idag hoppade jag.. På Swartlings, Mariska- Det gick bra och hon va lite het, men dte va bara kul! Jag ska till Karro på söndag, har massor att göra imorgon!
Det började med att jag ska ha möte i stallet (jag är med i styrelsen på Swr) och sen skulle Sofie ha vakten på morgonen och då tänkte jag varför inte hjälpa till? Så då blire upp klockan 7 imorgon (Y) Sen ska jag till täby på eftermiddagen.
Jag skrev aldrig hur det gick i helgen med karro och hennes ben.
Jo det var ju så att när jag skulle ta in henne så rejsa hon runt som en galning och ville inte komma in, men va superglad, hon va inte lika svullen men ändå lite, men jag red för hon hade inte ont. Det gick BRA!
I tisdags, på Swartlings- Jag red Nogger barbacka och det gick BRAAA! Det va kul! Men haha, dt snöade från mig och Nogger sen x3 hihi!
Nu ska jag sova! :O
Skriver troligtvis i morgon!
PUSS
Så här ser Nogger ut, för det visste ni inte!
Vet inte vad för ras, blandras.
Super snäll och gosig, men lite knäpp!

Karro snart

Hej, snart åker jag till Karro. Hoppas att hon har blivit bättre i benet! Skriver i kväll hur det gick.
PUSS

Jag ser helt borta ut x3

http://m.youtube.com/#/watch?v=QM_HId8i5AI
Klicka på länken kan inte lägga upp videon på bloggen, har ingen dator :/ och jaaaa jag ser ut som en död fisk ^^


Inte så bra.. :(

Gårdagen på swartlings när jag hoppade gick BRAA, jag hoppade Mariska och hon va lite galen :3
Idag när jag kom till Karro så löshoppade några sina hästar, typ över en meter. Det va kul att titta på. Sen när jag tog in Karro och hade borstat ett lite tag så märkte jag att hon va svullen på höger bakben! Då blev jag inte så glad, och det va inte en liten svullnad heller.. Men jag pratade med Ann Sofie och det blev så att jag först skrittade och travade ledande i 20/25 minuter, hon haltade inte eller visade tecken på att det gjorde för ont, så sedan red jag i en kvart och hon haltade inte då eller efteråt, och svullnaden hade gått ner lite, men hon hade ont när man rörde benet. Jag blev glad över att hon inte hade för ont och jag hoppas verkligen att det är bättre i morgon! Stackars Karro :( Ska dit i morgon med! :D
Jag hoppas sååå mycket att hon är bra i morgon! Vill inte att det ska bli knas!
PUSS

Knaas!

Hej på er! Jag blev väldigt trött igår(världens sämsta ursäkt) så jag skriver nu!
Det gick super igår på ridningen, jag red Nogger och hon va så fin :D imorgon blire stallet igen och hoppning, kommer antagligen rida Charlie eller Mariska, vill helst rida Mariska :) och på lördag blire Karro igen, woooiiii! :PPP skriver i morgon!
PUSS

Igår..

Hej, igår gick mindra bra, men det va kul! Och jag gav Ann Sofie (ägaren) min ryktlåda, som istortsätt är ny som jag inte använder, för hon behövde en större :P Det blev hon glad över. Och i går eftermiddags när Karro var ute i hegen rejsade hon med sig själv, det var ingen annan i hagen och hon sprang runt som en jävla galning xD Rätt kul att titta på!
Imorgon blir det Swatlings, det ska bli kul! Kommer troligtvis rida Nogger. Det har gått så bra för mig på henne, hande inte ridit henne på typ ett år då det gick super dåligt på henne och nu när jag rider, barbacka, så går det så himla bra! Hon brukar va rätt seg och knasing men hon va frammåt och pigg och fick henne att gå så snyggt :3 så det ska bli kul! Hon är jätte bra att rida barbacka på om man vill ha bättre sitts! :D Skriver som det på onsdag, för jag kommer inte orkar i morgon.
Här får ni lite bilder från gårdagen!
hestrupmah hihi :3

Svar på kommentar!

Sandra från stallet som älskar Nogger om Detta är söta Trixie:
Hej kul att du har en blogg! Du är väll hon som gillar Mariska och Nogger????
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 90.142.141.143
Hej Sandra! Japp det är jag som tycker om Mariska och Nogger ;)
Kul att du titta in här! :)

Karro-helg!

Hej! Va hos karro igår och ska dit i dg med!
Det gick jätte bra igår! Eftersom hon inte har så mycket rygg och rump muskler så har hon tycker hon att det är jobbigt att gå i form i traven och galoppen, men älskar att gå i form i skriten. Men jag fick henne att gå i form i traven, fast hon tyckte det va lite jobbigt, men efter ett tag kul. Jag är jätte glad över det, och när hon går ner i form  lika enkelt som itrav som i skritt blir galopp, men vi ska inte skynda oss fram, för vi har mycket tid på oss!
Jag är så glad över det fina vädret också, igår var det inte lika fint som idag så idag blire FOTA! Och Det går att rida på ridbanan nu tack vare solen och plusgraderna! Idag blire jobba mer med formen i traven. Har kommit på ett bra pass till Karro, det är att värmaupp i en halv timma, skritta och trava utan att kräva något alls, kanske några "uppvärmnings galopper" och efter jobba i skritt och trav i en halv timma. Sen får och en god mort och massa borsting och gosning! Det va hon glad över igår så vi kör samma sak i dag och fram över, så ska vi nog se till att hon får tillbaka lite muskler! Men man måste tänka på att hon är rätt gammal också, fast Arber brukar leva och va pigga rätt länge, och Karro värkar mer som en 15 åring än en 24 åring :3
Vi ses ikväll, med bildr och text!
PUSS

Fredag!

Hej, jag älskar lov. Men det är redan fredag och det suger! :(
Idag ska jag och Pauline till Swartlings igen, vi va där i tisdags. Det e kul. Och jag vet int om jag ska hoppa eller ha dresyr idag för förra gången hoppade vi, för hopp och dresyrgruppen blev ihopslagen och vi va tre stycken. Det va sjukt kul och dte gik bra! :D Jag hoppade Charlie igen det va kul! :D Men nu ska jag/vi typ dra snart så vi ses i kväll!
Bilder kommer också tänker fota lite allt möjligt :D
PUSS